Британія збільшує виробництво зброї, щоб допомогти Україні - Воллес

Британія збільшує виробництво зброї, щоб допомогти Україні - Воллес

Великобританія почала "розігрівати" свої виробничі лінії, щоб замінити зброю, що відправляється Україні та збільшити виробництво артилерійських снарядів. Повідомляє Reuters.

За словами міністра оборони Великої Британії Бена Воллес, Великобританія достатньо добре підготовлена для майбутньої допомоги Україні, але при цьому країна повинна підтримувати на належному рівні виробництво зброї.

Ми уклали контракти. Ми вже почали отримувати деякі поставки для поповнення наших власних складів та дещо - для України, - сказав Воллес.

Також Бен Воллес закликав інші країни до стимуляції ланцюжків постачання.

Безперечно, частиною зусиль цього року є витривалість: як ми, міжнародна спільнота можемо стимулювати власні ланцюжки постачання для свого обладнання. Поки це було складно, - зазначив міністр.

Нагадаємо, що Зеленський підтримав петицію про повернення декларування.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму "Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму
"Те, що Росія зробила з Кримом, краще називати не анексією, а окупацією" - Леонід Кучма.
"Явно має намір атакувати": Росія збирає десантників на масштабні навчання в окупованому Криму "Явно має намір атакувати": Росія збирає десантників на масштабні навчання в окупованому Криму
У російському міноборони уточнили, що учасники навчань виконають вогневі завдання і вразять мішені на різних дальностях.
Loading...
Load next