"Ми поруч з вами стільки, скільки потрібно": європейські лідери зробили заяви до річниці вторгнення рф в Україну

"Ми поруч з вами стільки, скільки потрібно": європейські лідери зробили заяви до річниці вторгнення рф в Україну

Голова Європейської Ради Шарль Мішель, голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн та голова Європарламенту Роберта Метсола виступили із заявами у річницю повномасштабного вторгнення рф в Україну, відзначивши хоробрість українського народу та заявивши, що ЄС "буде поруч стільки, скільки потрібно". Повідомили лідери у соцмережах.

Сьогодні темна річниця. Для України. Для Європи. І для світу. Рік росія знущалася над Україною. І один рік ви, українці, мужньо відбивалися. І ми поруч з вами, підтримуємо вас стільки, скільки потрібно. Тому що ми ніколи не погодимося на світ, яким керує груба сила. Переможе Україна, і ви будете жити мирно та вільно. Вільна і незалежна Україна – це вільна і незалежна Європа, - наголосив Мішель.

Нагадаємо, що "Суд над путіним за воєнні злочини "можливий", — міністр закордонних справ Франції.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Нетверезий слуга народу": у Верховній Раді розгорівся алкогольний сканадал
У Верховній Раді розгорівся "алкогольний скандал" між Петром Петром Порошенком та одним із депутатів "Слуги народу" - Сергієм Швецем.
Настав час скласти Україні дорожню карту для вступу до ЄС і НАТО: Кулеба Настав час скласти Україні дорожню карту для вступу до ЄС і НАТО: Кулеба
Україні потрібна чітка європейська та євроатлантична перспектива, заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на форумі Re: Open Zakarpattia.
"Шлях до ЄС - він для нас не потрібен зовсім", - Гордон (відео) "Шлях до ЄС - він для нас не потрібен зовсім", - Гордон (відео)
Журналіст запевняє, що Європейський Союз приречений на розпад. Він також прогнозує, що цьому завадить США.
Loading...
Load next