Ще більше зброї: у США збільшать виробництво HIMARS після їх успіху на полі бою в Україні

Ще більше зброї: у США збільшать виробництво HIMARS після їх успіху на полі бою в Україні

Американський завод мобільних ракетних установок Lockheed Martin у Камдені готується до збільшення виробництва системи HIMARS після того, як її успіх на полі бою в Україні підвищив попит з боку інших країн. Пише Reuters.

Коли у вас є система, перевірена бойовими діями, яка є в новинах щодня, тоді це стимулює цей попит, - заявила віцепрезидент з операцій ракетного підрозділу Lockheed Дженніфер Макманус.

Ракетно-артилерійська система високої мобільності (HIMARS) стала широко визнаною зброєю після того, пускові установки показали в дії під час війни в Україні. За словами керівників компанії, завдяки інвестиціям, здійсненим протягом 2022 року в будівлю заводу, Lockheed потребує лише кількох модернізацій, щоб забезпечити зростання виробництва.

Повідомляється, що компанія Lockheed розпочала 2022 рік із випуску 48 пускових установок HIMARS, але з того часу збільшила виробництво до 60.

Зокрема щодо HIMARS, то ми вже зустрілися з нашими постачальниками, щоб спланувати збільшення виробництва до 96 таких одиниць на рік, - повідомив генеральний директор Lockheed Джеймс Тейклет.

Нагадаємо, що Китай явно став на бік росії у війні - Держдеп США.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.
У Держдепі США підтримують Україну У Держдепі США підтримують Україну
США занепокоєні стурбованість пересуванням російських військ біля кордонів України. Вашингтон звернувся до Москви за поясненнями.
США обіцяє підтримати Україну у випадку наступу РФ
Вчора відбулась телефонна розмова міноборони України з міноборони США. У випадку ескалації російської агресії США не залишать Україну наодинці.
Loading...
Load next