Зеленський призначив Камишіна позаштатним радником

Зеленський призначив Камишіна позаштатним радником

Президент України Володимир Зеленський призначив колишнього голову правління АТ “Укрзалізниця” Олександра Камишіна позаштатним радником. Йдеться у розпорядженні Глави держави.

Призначити Камишіна Олександра Миколайовича радником Президента України (поза штатом), – ідеться у розпорядженні №127 від 3 березня.

Нагадаємо, що "Бійтеся своїх партизанів" - Подоляк дав пораду на тлі ситуації у брянській області рф.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Україні слід бути готовою до ескалації з боку РФ – Клімкін Україні слід бути готовою до ескалації з боку РФ – Клімкін
Ексміністр закордонних справ Павло Клімкін вважає, що загрози масованого вторгнення «завтра чи післязавтра» Росії в Україну наразі немає, але нам слід готуватися до ескалації та підняття Путіним ставок у його геополітичній грі.
"Має бути швидкість та свобода дій": Варшава передасть Києву першу партію оборонної зброї наступного тижня "Має бути швидкість та свобода дій": Варшава передасть Києву першу партію оборонної зброї наступного тижня
Раніше Польща повідомила, що готова передати Україні боєприпаси, переносні зенітно-ракетні комплекси Grom та різні типи безпілотників.
Голова фракції «Слуга народу» Арахамія «забув» вказати вартість квартири і податковий борг – НАЗК Голова фракції «Слуга народу» Арахамія «забув» вказати вартість квартири і податковий борг – НАЗК
Голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія не вказав у декларації вартість подарованої своєму синові квартири та борг із земельного податку, що є порушенням.
Loading...
Load next