Бахмут й надалі будуть захищати та утримувати, - Зеленський

Бахмут й надалі будуть захищати та утримувати, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський у вівторок провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Як повідомили в Офісі Президента, усі члени Ставки висловили спільну позицію щодо подальшого утримання й захисту міста Бахмута.

Члени Ставки заслухали доповіді Головнокомандувача Збройних Сил України й командувачів оперативно-стратегічних угруповань військ про актуальну ситуацію на фронті.

Розглянувши перебіг оборонної операції на Бахмутському напрямку, усі члени Ставки висловили спільну позицію щодо подальшого утримання й захисту міста Бахмута, - йдеться у повідомленні.

На засіданні також проаналізували забезпечення озброєнням і боєприпасами підрозділів сил оборони на передовій.

Окремо було обговорено темпи та обсяги надходження техніки й озброєння від партнерів України та їх розподіл по угрупованнях військ, додали в ОП.

Нагадаємо, що "Ми не визнаємо цей суд": кремль відповів на підготовку справ проти росії в МКС.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next