Україна та Латвія розвиватимуть нові логістичні шляхи – Шмигаль

Україна та Латвія розвиватимуть нові логістичні шляхи – Шмигаль

Україна та Латвія домовились зміцнювати й розвивати торговельно-економічні відносини. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Україна та Латвія розвиватимуть нові логістичні шляхи. Під час зустрічі з Прем’єр-міністром Кріш’янісом Каріньшем ми домовилися зміцнювати й розвивати наші торговельно-економічні відносини, - повідомив Шмигаль.

За його словами, Україна є частиною європейської системи TEN-T, і це відкриває можливість спільно з Латвією, іншими балтійськими країнами та Польщею працювати над новими логістичними шляхами й напрямками.

Це є перспективою для багатосторонньої кооперації та зміни логістики на європейському континенті. Вдячний Латвії за рішення брати участь у проєктах відновлення інфраструктури Чернігівської області. Спільними зусиллями відновимо Україну та безпеку в усій Європі, - зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, що Канада зробила ще один внесок у спільну перемогу: Резніков про новий пакет допомоги.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Держсекретар США Блінкен проведе зустріч із Зеленським: в ОП розповіли деталі візиту Держсекретар США Блінкен проведе зустріч із Зеленським: в ОП розповіли деталі візиту
Вже завтра, 6 травня, державний секретар Сполучених штатів Ентоні Блінкен зустрінеться із президентом Володимиром Зеленським. Зокрема також у графіку американського посадовця заплановані зустрічі із прем'єр-міністром Денисом Шмигалем та міністром закордонних справ Дмитром Кулебою.
Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль
Тренувальні навчання українських військових на Яворівському полігоні на Львівщині за участю інструкторів із США наближають Україну до стандартів НАТО.
Шмигаль прибув на Львівщину з робочим візитом Шмигаль прибув на Львівщину з робочим візитом
Сьогодні, 16 квітня, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прибув із робочою поїздкою на Львівщину.
Loading...
Load next