Зеленський провів нараду з Малюком і Будановим

Зеленський провів нараду з Малюком і Будановим

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що сьогодні провів нараду з головою СБУ та керівником ГУР, де обговорив питання підготовки активних дій ЗСУ.

Про це Глава держави розповів у своєму відеозверенні.

Протягом дня був на зв’язку з військовими, провів нараду з головою Служби безпеки України Малюком, провів нараду з керівником ГУР Будановим. Ключове – це постійне знищення окупантів, це мінусування їхньої логістики, будь-якого потенціалу на окупованих територіях, це підготовка наших активних дій, це контрштурмова робота, - сказав він.

Президент висловив вдячність всім воїнам, які це забезпечують, які пам’ятають, що за кожен російський удар по наших містах і селах, по наших позиціях, за кожне вбивство українців – окупант повинен нести свої максимально відчутні втрати.

Кожен метр української землі має означати для окупанта неминучість програшу росії в цій війні, неминучість того, що для ворога – не буде жодної перспективи на землі України, -  наголосив Зеленський.

Нагадаємо, На Львівщині відкрили клініку "Superhumans Center" для протезування та реабілітації військових

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Словаччина підписала декларацію про європейську перспективу України Словаччина підписала декларацію про європейську перспективу України
Під час зустрічі президента України Володимира Зеленського з президентом Словаччини Зузаною Чапутовою, було підписано декларацію про визнання європейської перспективи України, зі сторони Словаччини.
У Зеленського відбулася серйозна розмова з Меркель У Зеленського відбулася серйозна розмова з Меркель
Володимир Зеленський та німецький канцлер говорили про ситуацію в Україні та Європі.
Президент підписав закон про реформу "Укроборонпрому" Президент підписав закон про реформу "Укроборонпрому"
Президент України Володимир Зеленський підписав закон про реформу ДК "Укроборонпром", що є крапкою у довгому та непростому процесі формування нового законодавчого фундаменту для розвитку українського державного ОПК.
Loading...
Load next