На Львівщині відкрили клініку "Superhumans Center" для протезування та реабілітації військових

На Львівщині відкрили клініку "Superhumans Center" для протезування та реабілітації військових

Сьогодні, 14 квітня, у Львівській області відкрили ультрасучасну клініку Superhumans Center.

Про це інформує пресслужба Львівської обласної ради.

Вона спеціалізуватиметься на протезуванні та реабілітації Захисників і цивільних людей, які постраждали від війни. Від сьогодні доступні відділення фізичної реабілітації, психологічної підтримки, лабораторія з виготовлення та збирання протезів.

Участь у презентації медустанови взяли перша леді України Олена Зеленська, міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко, в.о. голови Львівської обласної ради Євгеній Гірник, начальник Львівської ОВА Максим Козицький, заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод, іноземні партнери.

У клініці працюватимуть висококваліфіковані українські фахівці, які переймають досвід провідних лікарів з усього світу.

Амбасадорами реабілітаційного центру є відомі українські та іноземні зірки, зокрема співак Sting і його дружина, кінорежисерка Trudie Styler, CEO та президент фонду родини Richard Branson Virgin Unite Jean Oelwang, актор Лієв Шрайбер, відомий американський винахідник та інноватор, засновник компанії Not Impossible Мік Ебелінг.

А також світила медицини – американський черепно-лицевий хірург Пітер Константино, кандидат медичних наук, кардіолог, головний лікар Edem Clinic Oleksii Bashkirtsev.

Клініку створили на базі комунальної лікарні Львівської обласної ради. Усі роботи проводили за кошти міжнародних амбасадорів, меценатів, а також українських спонсорів.
Superhumans Center фокусуватиметься на протезуванні для дорослих і дітей, хірургічних операціях із реконструкції та відновлення понівечених частин тіла або обличчя, та лікуванні посттравматичного синдрому.

Для людей, які постраждали через воєнні дії, усі послуги безкоштовні.

Нагадаємо, В Пентагоні розкрили дату «Рамштайн-11»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП на Львівщині: пасажир загинув після зіткнення авто з відбійником Смертельна ДТП на Львівщині: пасажир загинув після зіткнення авто з відбійником
Поблизу Буська у Львівській області чоловік не впорався з керування автомобіля та виїхав на узбіччя зустрічної смуги.
Унікальна виставка «Історії сильних духом» про життя людей з інклюзивністю (відео)
У Львові представили унікальну виставку, яка розповідає про життя людей з інвалідністю.
У Львові кілька осіб викрали чоловіка та вимагали в нього гроші У Львові кілька осіб викрали чоловіка та вимагали в нього гроші
До правоохоронців звернувся свідок події, який повідомив, що на вулиці кілька осіб силоміць затягнули іноземця в машину та поїхали у невідомому напрямку.
Loading...
Load next