Зеленський призначив посла України в Китаї

Зеленський призначив посла України в Китаї

Президент Володимир Зеленський призначив посла України у Китаї. Ним став колишній міністр із питань стратегічних галузей промисловості України Павло Рябкін.

Про це йдеться в Указі на сайті президента.

Призначити Рябікіна Павла Борисовича надзвичайним і повноважним послом України в Китайській Народній Республіці, - йдеться в документі.

Павло Рябікін, колишній міністр з питань стратегічних галузей промисловості України. З 2020 по 2021 рік очолював Державну митну службу України. Народний депутат України VII скликання. Член Парламентської асамблеї Ради Європи з 2012 року.

Зазначимо, що в України не було посла в Пекіні з моменту смерті Сергія Камишева 14 лютого 2021 року.

Нагадаємо, На Львівщині судитимуть місцевого мешканця за збут психотропів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна не відзиватиме свого посла з Білорусі (відео) Україна не відзиватиме свого посла з Білорусі (відео)
Українського посла в Білорусі не будуть відзивати з країни, через необхідність його присутності, оскільки на території республіки перебувають 30 українських громадян, які проходять там лікування.
Новий міністр: Комітет підтримав призначення кандидатури Ляшка на посаду голови МОЗ Новий міністр: Комітет підтримав призначення кандидатури Ляшка на посаду голови МОЗ
Комітет Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування підтримав подання прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля про призначення нинішнього головного санлікаря країни Віктора Ляшка на посаду нового міністра охорони здоров’я.
МЗС визначилось з новим кандидатом на посаду посла України при НАТО МЗС визначилось з новим кандидатом на посаду посла України при НАТО
Міністерство закордонних справ затвердило кандидатуру українського посла при НАТО та працює над його відправкою до Брюсселю.
Loading...
Load next