Шмигаль та перша леді візьмуть участь в офіційних заходах з нагоди коронації Чарльза III

Шмигаль та перша леді візьмуть участь в офіційних заходах з нагоди коронації Чарльза III

У Лондоні, сьогодні 5 травня, перебуває офіційна делегація.  Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль і перша леді України Олена Зеленська візьмуть участь в офіційних заходах з нагоди коронації Його Величності Чарльза III.

Про це повідомив очільник українського уряду Денис Шмигаль.

Запланована низка зустрічей задля зміцнення відносин з одним із ключових наших союзників. Із першою леді України Оленою Зеленською візьмемо участь в офіційних заходах з нагоди коронації Його Величності Чарльза III. Розраховуємо на посилення всебічної підтримки України та на збільшення санкційного тиску на росію, - написав Денис Шмигаль.

Як повідомляє Офіс президента, напередодні Олена Зеленська відвідала Даунінг-стріт, 10 на запрошення дружини Прем’єр-міністра Великої Британії Акшати Мурті.

Перша леді України подякувала Британії за підтримку України, зокрема за організацію Євробачення спільно з українськими партнерами.

Неможливість проведення країною-переможцем цього конкурсу має стати ще одним нагадуванням світу про загарбницьку війну Росії проти України, – наголосила вона.  

Олена Зеленська також відзначила ще одну важливу подію – Конференцію з питань відбудови України, яка відбудеться в червні поточного року в Лондоні.

Коронація Чарльза III відбудеться  6 травня у Вестмінстерському абатстві. Це важлива подія для Великої Британії, оскільки востаннє коронацію проводили 70 років назад – у 1953 році.

Нагадаємо, Нацбанк прогнозує значне зниження інфляції вже у першому півріччі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next