Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну

Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну
Андрій Ілларіонов, колишній радник російського президента Володимира Путіна попередив, що РФ вже після липня 2021 року може почати нове вторгнення до України. Однак цього разу вже з півдня.

У вчорашньому ефірі програми "Право на владу" Ілларіонов повідомив, що після закінчення військових маневрів та навчань НАТО Російська Федерація розпочне нове вторгнення на територію України з півдня.

Зокрема ексрадник Путіна підкреслив, що ймовірність наступу виникає під час проведення масштабних навчань Росії та Білорусі "Захід-2021". Окрім цього він наголосив, що навіть найвища ймовірність вторгнення – це ще не гарантія.

"Хотів би звернути увагу на місце: ймовірно, це Північна Таврія. Там проходить русло Північно-Кримського каналу, який йде до Криму", - зазначив Ілларіонов.

Колишній посадовець також додав, що південні території України досить легко зайняти, і потім їх дуже легко утримувати. Зайнявши південь України Росія зможе забезпечити прісною водою Крим, адже саме на цій території є низка електростанцій, які забезпечують третину електроенергії України.

"Це означає третину економічного потенціалу країни. Крім того, самий захід – це Кінбурнська коса, біля якої відбувалося чимало битв в XVIII – XIX століттях", - додав ексрадник.

Нагадаємо, що нещодавно голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко повідомив, що наразі триває облаштування кордону який межує з Російською Федерацією. Однак, при цьому посадовець зазначив, що такого проєкту як "Стіна" - не існує.

Читайте також
Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї
Українське посольство хоче переконати німців, що ця зброя не для провокацій, а для стримування агресії й порятунку життя.
Жодних планів нападати на Україну у Росії не було і немає, - глава Ради РФ Жодних планів нападати на Україну у Росії не було і немає, - глава Ради РФ
Натомість в Україні, начебто, відбувається військове освоєння країнами НАТО.
Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО
Президенти Білорусі та Російської Федерації обговорили теперішню ситуацію в Україні й домовилися зустрітися найближчим часом, щоб обговорити наявні проблеми в їх країнах.
Loading...
Load next