Байден із Зеленським обговорять постачання далекобійних ракет

Байден із Зеленським обговорять постачання далекобійних ракет

Президент США Джо Байден сьогодні обговорить із президентом Володимиром Зеленським можливість постачання Україні ракет великої дальності.

Про це в програмі Good Morning America від ABC News заявив радник глави Білого дому з питань національної безпеки Джейкоб Салліван.

Щодо ракет великої дальності, то президент Байден продовжить обговорювати це питання з президентом Зеленським сьогодні. Він продовжує обмірковувати це питання, - сказав Салліван.

Він також зазначив, що глава Білого дому декілька тижнів тому ухвалив рішення щодо початку тренування українських пілотів на винищувачах F-16.

Це займе певний час, а потім буде передача F-16. Ймовірно, ці передачі будуть від європейських країн, які мають доступ до постачання F-16, - додав він.

Нагадаємо, ЗСУ повідомили про успіхи на Таврійському напрямку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Патрульні катери США наближаються до України:  корабель перетнув протоку Дарданелли Патрульні катери США наближаються до України:  корабель перетнув протоку Дарданелли
Як зазначається, американські катери Island були включені до складу ВМС України у листопаді 2019 року.
Готується комплекс ініціатив проти Росії: Байден заявив про підтримку України в разі вторгнення держави-агресора Готується комплекс ініціатив проти Росії: Байден заявив про підтримку України в разі вторгнення держави-агресора
США планують ввести санкції проти РФ у разі прямої агресії проти України з її боку.
Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі
Сенатори США закликають Байдена бути чітким і сильним у розмові з Путіним.
Loading...
Load next