Президентка Угорщини відвідає Україну

Президентка Угорщини відвідає Україну

Президент Угорщини Каталін Новак прийняла запрошення українського уряду і приїде на Кримську платформу 23 серпня в Києві, але перед цим відвідає Закарпаття.

Про це повідомляє Telex з посиланням на пресслужбу угорської президентки.

Глава угорської держави може знову особисто зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським.

У президентському палаці додали, що перед поїздкою до Києва Каталін Новак відвідає Закарпаття, де разом з угорцями відзначить 20 серпня свято короля Стефана.

Востаннє Новак особисто зустрічалась з Зеленським 26 листопада 2022 року, коли прибула до України через Польщу у супроводі прем'єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького та прем'єр-міністра Бельгії Александра Де Кроо. Це був візит найвищого рівня угорської держави до української столиці з початку війни.

Нагадаємо, Сербія надасть Україні гуманітарну допомогу

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Візит Блінкена до України: Кулеба розповів про що розмовлятимуть із держсекретарем США Візит Блінкена до України: Кулеба розповів про що розмовлятимуть із держсекретарем США
Однією з головних тем майбутнього візиту держсекретаря США Ентоні Блінкена в Україні буде безпека, розповів міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.
Держсекретар США Блінкен відвідає Україну з офіційним візитом Держсекретар США Блінкен відвідає Україну з офіційним візитом
Державний секретар США Ентоні Блінкен в травні може відвідати Україну. Наразі тривають переговори та узгодження щодо візиту американського посадовця.
У Варшаві підтвердили візит: 3 травня Зеленський відвідає Польщу У Варшаві підтвердили візит: 3 травня Зеленський відвідає Польщу
Президент України, 3 травня візьме участь у святкуванні 230-річчя прийняття першої конституції Польщі та проведе переговори з польським президентом Анджеєм Дудою.
Loading...
Load next