Уряд вдосконалив облік захисних споруд цивільного захисту - Шмигаль

Уряд вдосконалив облік захисних споруд цивільного захисту - Шмигаль

Кабінет міністрів на виконання рішення Ради національної безпеки і оборони вдосконалив облік захисних споруд цивільного захисту.

Про це повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

За його словами, відтепер такі об'єкти мають статус стратегічних для забезпечення захисту населення. 

Усі збудовані сховища, протирадіаційні укриття та споруди подвійного призначення обов’язково братимуться на облік. На час воєнного стану зведення захисних споруд буде прискорене. 

Під час приватизації чи відчуження змінювати функціональне призначення об’єктів фонду захисних споруд заборонено. 

Також забезпечується безперешкодний цілодобовий доступ людей до захисних споруд. Перевірки стану, у якому перебувають ці об’єкти, проводитимуться систематично.

На місцеву владу покладається зобов’язання розробити плани розміщення для укриття населення в захисних спорудах.

Наша мета – максимальна безпека людей і захист від усіх можливих загроз, які створюють російські терористи, – наголосив прем'єр. 

Нагадаємо, Окупанти влучили ракетою по центру Чернігова

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Держсекретар США Блінкен проведе зустріч із Зеленським: в ОП розповіли деталі візиту Держсекретар США Блінкен проведе зустріч із Зеленським: в ОП розповіли деталі візиту
Вже завтра, 6 травня, державний секретар Сполучених штатів Ентоні Блінкен зустрінеться із президентом Володимиром Зеленським. Зокрема також у графіку американського посадовця заплановані зустрічі із прем'єр-міністром Денисом Шмигалем та міністром закордонних справ Дмитром Кулебою.
Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль
Тренувальні навчання українських військових на Яворівському полігоні на Львівщині за участю інструкторів із США наближають Україну до стандартів НАТО.
Шмигаль прибув на Львівщину з робочим візитом Шмигаль прибув на Львівщину з робочим візитом
Сьогодні, 16 квітня, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прибув із робочою поїздкою на Львівщину.
Loading...
Load next