Зеленський після візиту в Данію вирушив до Греції

Зеленський після візиту в Данію вирушив до Греції

Президент Володимир Зеленський після візиту в Данію вирушив до Греції на зустріч з лідерами Західних Балкан, яка відбудеться в понеділок, 21 серпня.

Як зазначається, глава держави буде серед гостей неформальної вечері, запрошених грецьким прем’єр-міністром Кіріакосом Міцотакісом, інформує N1.

Очікується, що лідери країн Західних Балкан, а також президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн і глава Європейської ради Шарль Мішель зустрінуться в палаці Максимос, щоб обговорити розширення та європейське майбутнє регіону.

На зустрічі обговорюватимуть європейську інтеграцію регіону, енергетичну безпеку на Балканах і в Південно-Східній Європі. Також порушать теми санкцій проти Росії, які не запровадила Сербія, та діалог останньої з Республікою Косово.

Нагадаємо, Сербія транспортуватиме до Угорщини більше російського газу

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський прилетів у Вільнюс для зустрічі із президентом Литви (фото) Зеленський прилетів у Вільнюс для зустрічі із президентом Литви (фото)
У межах робочого візиту до Литви президент України зустрівся із президентом Литовської Республіки Гітанасом Науседою.
"Як супергерой на пенсії", - Зеленський про ООН (відео) "Як супергерой на пенсії", - Зеленський про ООН (відео)
У своєму виступі на 76 сесії Генасамблеї Організації Об'єднаних Націй у Нью-Йорку 22 вересня Президент України Володимир Зеленський багато часу присвятив саме необхідності оновлення ООН.
Loading...
Load next