МЗС Канади призначило нового посла в Україні

МЗС Канади призначило нового посла в Україні

Міністр закордонних справ Канади призначило нового посла в Україні, відтепер посаду обійматиме Наталія Цмоць.

Про це повідомляє МЗС Канади. 

Відносини Канади з Україною залізні: ми стояли пліч-о-пліч задовго до початку російського вторгнення. Канада залишається сильним партнером і підтримуватиме Україну, тоді як українці продовжують боротися за свій суверенітет та незалежність, ‒ заявили у відомстві.

У МЗС Канади наголосили, що Цмоць "готова сприяти поглибленню канадсько-українських зв'язків на всіх рівнях". Дипломати представили Цмоць як досвідченого експерта з України, яка раніше працювала над створенням операції UNIFIER, місії канадських військових із навчання та розвитку потенціалу на підтримку ЗСУ.

Як відомо, вона також брала участь у реалізації програм демократії в Україні та у канадському моніторингу українських виборів після кампанії 2015 року.
 

Нагадаємо, США у вересні розпочнуть навчання українських пілотів на F-16

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна не відзиватиме свого посла з Білорусі (відео) Україна не відзиватиме свого посла з Білорусі (відео)
Українського посла в Білорусі не будуть відзивати з країни, через необхідність його присутності, оскільки на території республіки перебувають 30 українських громадян, які проходять там лікування.
Кулеба пообіцяв "зіпсувати життя" колаборантці Поклонській Кулеба пообіцяв "зіпсувати життя" колаборантці Поклонській
Наталю Поклонську, колись українську чиновницю, а згодом затяту прихильницю анексії Криму і депутатку російської Держдуми можуть відправити у в Африку - працювати послом у Кабо-Верде.
МЗС визначилось з новим кандидатом на посаду посла України при НАТО МЗС визначилось з новим кандидатом на посаду посла України при НАТО
Міністерство закордонних справ затвердило кандидатуру українського посла при НАТО та працює над його відправкою до Брюсселю.
Loading...
Load next