Словенія долучилась до "гарантій безпеки" для України

Словенія долучилась до "гарантій безпеки" для України

Словенія стала новою країною-підписантом декларації "Групи семи" про підтримку України, ухваленої на полях саміту НАТО у Вільнюсі, яку умовно називають декларацією про "гарантії безпеки".

Про це у Twitter повідомив президент України Володимир Зеленський.

Глава Української держави подякував уряду Словенії та особисто прем’єр-міністру Роберту Голобу за приєднання до декларації G7 про "гарантії безпеки" для України.

Наші країни мають спільні цінності свободи та демократії, а також прагнення до миру та справедливості для всієї євроатлантичної спільноти, – додав Зеленський.

Нагадаємо, МЗС Канади призначило нового посла в Україні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Росія ніколи не погрожувала українському народу", — Лавров "Росія ніколи не погрожувала українському народу", — Лавров
Принаймні від імені своїх офіційних представників.
Росія не очікувала, що своїми "гарантіями" об'єднає НАТО, ЄС та інші країни, - Шерман Росія не очікувала, що своїми "гарантіями" об'єднає НАТО, ЄС та інші країни, - Шерман
Крім того, РФ ні не погодилась, ні не відмовилась від наступного раунду переговорів із НАТО.
Посли G7 чекають від Зеленського на «конкурентне обрання» нового голови НАБУ та швидкий відбір очільника САП Посли G7 чекають від Зеленського на «конкурентне обрання» нового голови НАБУ та швидкий відбір очільника САП
Співбесіди кандидатів на посаду керівника САП відбудуться 21 грудня 2021 року, після чого конкурсна комісія визначиться з переможцем.
Loading...
Load next