Через зв’язки чоловіка з рф, прем’єр-міністерку Естонії закликають піти у відставку

Через зв’язки чоловіка з рф, прем’єр-міністерку Естонії закликають піти у відставку

Компанія Stark Logistics, в якій чоловік Каллас – Арво Галлік – володіє 25% акцій, постачає фабрику аерозольних контейнерів у рф.

Про це повідомляє Reuters.

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну компанія заробила 1,5 мільйона євро, обслуговуючи російську фабрику. Президент Естонії Алар Каріс і лідер соціал-демократів закликали прем’єр-міністерку надати детальне пояснення.

Каллас повідомила, що, хоча вона не має детальної інформації про бізнес свого чоловіка, вона була задоволена його відповіддю, що компанія "лише допомагає іншій компанії, чия діяльність у рф згортається".

У чому я абсолютно впевнена, це те, що компанії мого чоловіка не займаються жодною аморальною діяльністю. Вони навіть не купують пальне в рф, щоб не залишити в ній жодного євро чи монети, – наголосила Каллас.

Згідно з двома опитуваннями громадської думки, більшість респондентів вважають, що вона має піти у відставку. Кая Каллас сказала, що не вважає, що компанії її чоловіка зробили щось погане, тоді як сам її чоловік заявив, що продає свою частку в цій компанії.

У компанії кілька разів обговорювали питання транспортування для нашого клієнта в рф і вважали, що робимо правильно, допомагаємо потрібним людям і рятуємо хорошу естонську компанію, інакше ми не могли б зробити це, – заявив Галліка.

Раніше Каллас закликала європейський бізнес розірвати зв’язки з рф також вона є головним критиком країни-агресора в ЄС та НАТО.

Нагадаємо, На Тенерифе стабілізували 10 денну пожежу

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Естонія відправляє в Україну професійних саперів Естонія відправляє в Україну професійних саперів
Спецсапери працюватимуть на небезпечних через вибухівку ділянках, але де немає боїв.
Loading...
Load next