Подаровані Таллінном Javelin прибули до України, їх спрямовують на фронт - посол Естонії

Подаровані Таллінном Javelin прибули до України, їх спрямовують на фронт - посол Естонії
Європейські країни продовжують підтримувати Україну у напружений час.

У п'ятницю до України прибули американські переносні протитанкові ракетні комплекси (ПТРК) Javelin, подаровані Естонією, повідомив посол Естонії у Києві Каімо Кууск (Kaimo Kuusk).

Javelin на місці. Їх прийняли заступник міністра оборони України та командувач тилу. Ми разом із військовим аташе Естонії передали їх українцям, - сказав Кууск порталу телерадіомовлення ERR.

За словами Кууска, Javelin відправлять одразу "у військові частини та на фронт". Він не став уточнювати кількість ракет, які прибули до України.

Нагадаємо, що суд Праги дозволив видати Україні росіянина-учасника окупації Криму. В МЗС повідомили, що українська сторона працює над тим, аби Франчетті передали для суду в Україні.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Розчарували не лише Україну: прем'єр Польщі невдоволений діями Німеччини щодо України Розчарували не лише Україну: прем'єр Польщі невдоволений діями Німеччини щодо України
Матеуш Моравецький заявив, що занепокоєний ситуацією щодо можливого вторгнення Росії в Україну. Водночас прем'єр-міністр Польщі висловив розчарування через позицію Німеччини у цьому питанні.
Країни "Великої сімки" закликали Росію припинити агресивні провокації на Донбасі Країни "Великої сімки" закликали Росію припинити агресивні провокації на Донбасі
Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" разом із головою європейської дипломатії Жозепом Боррелем оприлюднили заяву, в якій закликали Росію припинити агресивні дії та провокації на кордоні з Україною.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next