Ми повинні уникати наративу, що це війна Європи, нас це не стосується - Макрон

Ми повинні уникати наративу, що це війна Європи, нас це не стосується - Макрон

Президент Франції Еммануель Макрон наголосив на необхідності «уникати поділу світу» через війну в Україні в той час, коли багато країн Глобального Півдня досі відмовляються засудити російську агресію.

Про це він сказав під час виступу на щорічній конференції послів Франції, повідомляє France24.

Ми повинні уникати наративу, який стверджує: це війна Європи, нас це не стосується, сказав Макрон. Франція також прагне бути надійним партнером на геополітичному фронті,  - додав він.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр Чехії закликав зупинити замороження війни в Україні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Після бесіди з Путіним: Макрон сьогодні проведе телефонну розмову із Зеленським (оновлено) Після бесіди з Путіним: Макрон сьогодні проведе телефонну розмову із Зеленським (оновлено)
Напередодні Зеленський говорив з президентом США Джо Байденом.
"Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну "Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну
Міністр закордонних справ України запевнив, що не очікує, що сили НАТО воюватимуть проти Росії разом з українськими військами.
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
Loading...
Load next