Президент рф погодився відвідати Китай

Президент рф погодився відвідати Китай

Президент рф володимир путін погодився здійснити свою першу закордонну поїздку після того, як Міжнародний кримінальний суд видав ордер на його арешт за ймовірними військовими злочинами.

Про це повідомляє Bloomberg.

Президент рф прийняв запрошення від Сі Цзіньпіна взяти участь у заході "Один пояс і один шлях" у жовтні. Зазначають, що путін не залишав рф з тих пір, як суд в Гаазі оголосив ордер на його арешт в березні.

Востаннє Путін відвідував Китай у лютому 2022 року — менш ніж за три тижні до того, як віддав наказ про вторгнення в Україні — коли відвідав зимові Олімпійські ігри в Пекіні та провів переговори з Сі, на яких обидві сторони оголосили про партнерство "без обмежень".

Як відомо, путін готовий відвідати лише ті країни, де його служба безпеки може повністю гарантувати його безпеку і Китай є одним із таких місць.

 Нагадаємо, Наразі відбувається оновлення кадрового складу ТЦК та СП – Резніков

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
росія просить у Китаю військову та економічну допомогу у війні проти України росія просить у Китаю військову та економічну допомогу у війні проти України
Раніше йшлося про те, що президент Китаю Сі Цзіньпін зміцнив партнерство з путіним. Проте допомагати йому, здається, Китай не поспішає.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Loading...
Load next