Нардепи не підтримали поправку про публічне відкриття декларацій

Нардепи не підтримали поправку про публічне відкриття декларацій

Народні депутати провалили поправку про відновлення публічної роботи реєстру декларацій НАЗК до законопроєкту №9534. Таким чином реєстр декларацій залишається закритим іще на рік, якщо президент Володимир Зеленський підпише таку редакцію. Відомо, що громадськість вимагає ветувати прийнятий проєкт.

Про це повідомляє рух "Чесно".

Поправку про відкриття реєстру декларацій №371 подала голова Комітету з питань антикорупційної політики ВРУ Анастасія Радіна. Ця поправка набрала лише 199 голосів "за".

Нагадаємо, До Сонця наближається комет, яку не бачили понад 400 років

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Верховна Рада збереться на позачергове засідання Верховна Рада збереться на позачергове засідання
18 листопада о 16:00 Слуги скликають позачергову сесію.
Зеленський ветував закон про брехню у деклараціях та повернув його на розгляд парламенту України Зеленський ветував закон про брехню у деклараціях та повернув його на розгляд парламенту України
Президент України ветував закон про повернення тюремної відповідальності за брехню в деклараціях. Володимир Зеленський повернув законопроєкт до Верховної Ради зі своїми власними пропозиціями.
Зеленський назвав умову винесення питання щодо олігархів на референдум в Україні Зеленський назвав умову винесення питання щодо олігархів на референдум в Україні
Президент Володимир Зеленський сподівається обійтися без всеукраїнського референдуму щодо закону про олігархів, однак це питання може бути все ж таки винесене на всенародне опитування за певних умов.
Loading...
Load next