Зеленський і Нетаньягу зустрінуться під час Генасамблеї ООН

Зеленський і Нетаньягу зустрінуться під час Генасамблеї ООН

Зустріч Президента України Володимира Зеленського і Прем’єр-міністра Ізраїля Біньяміна Нетаньягу відбудеться найближчими днями під час засідання Генеральної асамблеї ООН у Нью-Йорку.

Про це повідомив посол Ізраїля в Україні Михайло Бродський.

Зустріч Нетаньягу-Зеленський відбудеться найближчими днями в Нью-Йорку. Лідери двох країн візьмуть участь у засіданні Генеральної Асамблеї ООН, - написав дипломат.

Раніше прессекретар Президента України Сергій Никифоров повідомив у коментарі ЗМІ, що Володимир Зеленський особисто поїде до Нью-Йорка, аби взяти участь у Генасамблеї ООН.

Нагадаємо, Польща затвердила угоду про купівлю пускових установок HIMARS

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Надання "Залізного купола" Україні: Зеленський прокоментував інформацію про можливі поставки (відео) Надання "Залізного купола" Україні: Зеленський прокоментував інформацію про можливі поставки (відео)
Питання постачань "Залізного куполу" можуть почати обговорювати вже під час візиту делегації Міноборони США в Україну.
Нетаньяху подякував Україні за підтримку Ізраїлю внаслідок загострення конфлікту з Сектором Гази Нетаньяху подякував Україні за підтримку Ізраїлю внаслідок загострення конфлікту з Сектором Гази
Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху написав подяку Україні та Зеленському за підтримку. Зокрема ізраїльський міністр розмістив у своєму твіті прапори країн, яким дякує.
Україна запропонувала ізраїльському прем'єру стати посередником у переговорах з Росією Україна запропонувала ізраїльському прем'єру стати посередником у переговорах з Росією
Українська влада запропонувала прем'єр-міністру Ізраїлю Беньяміну Нетаньягу стати посередником на переговорах між Києвом та Москвою.
Loading...
Load next