Польща може блокувати вступ України до ЄС через імпорт українського зерна

Польща може блокувати вступ України до ЄС через імпорт українського зерна

Глава Міністерства сільського господарства Польщі Роберт Телус заявив, що Варшава може блокувати вступ України до Європейського Союзу.

Про це повідомляє Tvn24.pl.

Позиція Варшави щодо заборони імпорту українського зерна залишається твердою і вирішення цього питання нібито може будувати можливість інтеграції сусідньої країни в Євросоюз, ‒ заявив Міністр.

За словами чиновника, коли Польща вступала до ЄС, вона мала виконати умови, які Варшаві висували дуже жорстко. Таким чином Києву також мають поставити певні умови.

Нагадаємо, Ілон Маск розкритикував український контрнаступ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Монастирський заявив, що Україна готується до ескалації на кордоні з Білоруссю Монастирський заявив, що Україна готується до ескалації на кордоні з Білоруссю
За словами Дениса Монастирського, Україна зацікавлена в розширенні співробітництва з ЄС для спільного протистояння загрозам гібридного характеру.
Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС
Учора, під час робочого візиту до Польщі президент України Володимир Зеленський і польський президент Анджей Дуда підписали спільну двосторонню Декларацію про європейську перспективу України, яка є важливим кроком для вступу України до складу ЄС.
Loading...
Load next