"Велика сімка" вважає, що війна в Україні може тривати ще 6-7 років

"Велика сімка" вважає, що війна в Україні може тривати ще 6-7 років

Високопоставлений анонімний чиновник однієї з європейських країн G-7 заявив, що війна в Україні може тривати ще шість-сім років і що союзникам потрібно планувати фінанси, щоб продовжувати підтримувати Київ у такому тривалому конфлікті.

Про це повідомляє Bloomberg.

Це набагато довше, ніж багато офіційних осіб очікували на початку цього року, але повільний прогрес у контрнаступі України в останні місяці пом’якшив очікування, – йдеться у статті.

Лідери G-7, включаючи президента США Джо Байдена, донесли це повідомлення до Генеральної Асамблеї ООН цього тижня в Нью-Йорку, як причину для інших країн підтримати Україну.

Представники G7 обговорили похмуру перспективу в кулуарах Генеральної Асамблеї ООН у понеділок увечері та погодилися, що конфлікт, ймовірно, ще триватиме в середньостроковій або довгостроковій перспективі, – розповів на умовах анонімності високопоставлений чиновник Державного департаменту США.

Довгострокова допомога Україні включатиме допомогу в енергетиці та інфраструктурі та, як очікується, зміцнить економіку країни, щоб стримувати рф в майбутньому, сказав американський чиновник.

Нагадаємо, Росія перетворює електростанції інших країн на «брудні бомби» - Зеленський

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України
Держсекретар США повідомив, що якщо Російська Федерація діятиме нерозважливо або агресивно щодо України, Вашингтон реагуватиме на її дії.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.
Loading...
Load next