Наступного місяця Єврокомісія рекомендуватиме розпочати переговори щодо вступу України в ЄС

Наступного місяця Єврокомісія рекомендуватиме розпочати переговори щодо вступу України в ЄС

Єврокомісія готується рекомендувати почати переговори з Україною про її членство в ЄС, проте наполягатиме також на подоланні основних проблем, зокрема корупції.

Про це повідомляє Bloomberg.

Відомо, що рекомендацію від Єврокомісії очікують наступного місяця. Однак там також наполягатимуть на досягненні прогресу у вирішенні проблем в деяких ключових галузях, зокрема у боротьбі із корупцією.

Рекомендацію комісії обговорять країни-члени у грудні, коли лідери ЄС зберуться на саміт. Проте позиція деяких країн, зокрема Угорщини, залишається незрозумілою.

У разі одностайного схвалення, Україна розпочне тривалу процедуру завершення реформ і приведення свого законодавства у відповідність до законодавства ЄС у більш ніж 30 галузях, включаючи верховенство права та економіку. 

Нагадаємо, Поїздка до Канади: Зеленський розповів деталі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну
У понеділок, 19 квітня, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах.
Дружити з Тупицьким вигідно: "Батьківщина" та "ЄС" хочуть повернути суддю КСУ до влади Дружити з Тупицьким вигідно: "Батьківщина" та "ЄС" хочуть повернути суддю КСУ до влади
Фракції "Батьківщина" та "Європейська Солідарність" зацікавленість у тому, щоб Конституційний Суд під керівництвом скандального судді Олександра Тупицького продовжував продукувати неконституційні та антидержавні рішення.
"Нетверезий слуга народу": у Верховній Раді розгорівся алкогольний сканадал
У Верховній Раді розгорівся "алкогольний скандал" між Петром Петром Порошенком та одним із депутатів "Слуги народу" - Сергієм Швецем.
Loading...
Load next