Поїздка до Канади: Зеленський розповів деталі

Поїздка до Канади: Зеленський розповів деталі

Президент України Володимир Зеленський озвучив подробиці свого візит до Канади.

Як повідомив Зеленський у соцмережах, він проведе переговори з прем’єром Джастіном Трюдо.

Президент планує обговорити оборонну співпрацю, формулу миру та підписати важливі двосторонні документи, які посилять наші економічні зв’язки.

Також Зеленський зустрінеться із генерал-губернатором Канади та виступить у парламенті.

Також проведе зустрічі з парламентарями та канадською громадськістю: представниками бізнесу, лідерами думок, українською громадою.

Впевнений, буде змістовно. Вдячні Канаді за принципову лідерську підтримку, – переконаний Президент України.

Нагадаємо, Чехія продовжить надавати військову допомогу Україні попри фінансові труднощі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Меркель запросила Зеленського в Берлін обговорити ситуацію на Донбасі Меркель запросила Зеленського в Берлін обговорити ситуацію на Донбасі
Канцлерка Федеративної Республіки Німеччина Ангела Меркель у телефонній розмові запросила президента України Володимира Зеленського найближчим часом відвідати Берлін з офіційним візитом.
Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС
Учора, під час робочого візиту до Польщі президент України Володимир Зеленський і польський президент Анджей Дуда підписали спільну двосторонню Декларацію про європейську перспективу України, яка є важливим кроком для вступу України до складу ЄС.
Loading...
Load next