Парламент Болгарії проголосував за постачання Україні непридатних ракет С-300

Парламент Болгарії проголосував за постачання Україні непридатних ракет С-300

Парламент Болгарії проголосував за постачання Україні непридатних ракет С-300. Відомо, що процедура ухвалення цього рішення проходила за "закритими дверима".

Про це повідомляє Sofia Globe.

Дебати тривали понад три години, розпочались на відкритому засіданні, а потім їх продовжили за закритими дверима, щоб заслухати начальника Міноборони адмірала Еміля Ефтімова та другого командувача ВПС бригадного генерала Петьо Мірчева. Потім парламент перейшов до наступного пункту порядку денного, залишивши точний результат голосування неясним, а віце-спікер Росіца Кірова його не оголосила. Також не було зрозуміло, чому голосування було закритим.

Про ухвалення рішення щодо передачі Україні непридатних ракет С-300 журналістам повідомив представник партії "Рух за права і свободи". Проросійська партія "Відродження" виступила проти цього рішення, а Болгарська соціалістична партія покинула залу засідань.

Нагадаємо, США працюють над передачею активів рф Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму "Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму
"Те, що Росія зробила з Кримом, краще називати не анексією, а окупацією" - Леонід Кучма.
Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї
Українське посольство хоче переконати німців, що ця зброя не для провокацій, а для стримування агресії й порятунку життя.
"Явно має намір атакувати": Росія збирає десантників на масштабні навчання в окупованому Криму "Явно має намір атакувати": Росія збирає десантників на масштабні навчання в окупованому Криму
У російському міноборони уточнили, що учасники навчань виконають вогневі завдання і вразять мішені на різних дальностях.
Loading...
Load next