Умєров про кадрові призначення у Міноборони: зміни відчують насамперед воїни

Умєров про кадрові призначення у Міноборони: зміни відчують насамперед воїни

Міністр оборони Рустем Умєров переконаний, що кадрові зміни у МОУ сприятимуть перезавантаженню відомства і передусім якісні зміни відчують військовослужбовці.

Про це він повідомив у соціальних мережах.

Кадрові зміни у Міністерстві оборони. Перезавантаження відомства та впровадження якісних змін, які відчують насамперед наші воїни, ‒ написав Умєров.

Він пояснив, хто з новопризначених за який напрямок відповідатиме. Зокрема, Юрій Джигир — заступник міністра оборони з питань фінансів. Останні три роки він консультує Світовий Банк з питань фінансових частин реформ, пов’язаних з охороною здоров’я. У 2018-2020 роках працював заступником міністра фінансів України. У нього понад 20 років економічного досвіду в підтримці реформ, соціальній політиці та фіскальній децентралізації в Україні, Східних Балканах, Центральній Азії, зазначив Умєров.

За його словами, Наталія Калмикова опікуватиметься питаннями соціального розвитку. З лютого 2022 року вона була виконавчою директоркою Українського ветеранського фонду, до цього – радницею командувача Сухопутних військ ЗСУ та заступницею директора у фонді «Повернись живим».

Новий заступник міністра з питань цифрового розвитку Катерина Черногоренко — керівниця проєкту “Армія дронів”. З 2018 року є проєктним координатором електронних послуг "єМалятко", "Електронний лікарняний" та запровадження COVID-сертифікатів у Дії.

Ключовий пріоритет для нових членів команди — наші воїни, їхнє життя, здоров’я та гідність. Наше найважливіше завдання — забезпечити повагу до гідності воїнів у всіх взаємодіях з державою, - наголосив міністр.

Нагадаємо, Парламент Болгарії проголосував за постачання Україні непридатних ракет С-300

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
До Києва прибув очільник Пентагону Ллойд Остін (відео) До Києва прибув очільник Пентагону Ллойд Остін (відео)
Ллойда Остіна до України запросив Зеленський під час свого візиту до США 1 вересня. Тоді ж Пентагон та Міністерство оборони України підписали угоду про партнерство.
"На найближчу зміну міністра оборони України ніщо не вказує": Никифоров прокоментував відставку Тарана (відео) "На найближчу зміну міністра оборони України ніщо не вказує": Никифоров прокоментував відставку Тарана (відео)
Никифоров нагадав, що Таран був у складі делегації на чолі з президентом Володимиром Зеленським, яка відвідувала Запорізьку, Донецьку та Луганську області.
Приїзд міністра оборони США в Україну: у Пентагоні розкрили деталі візиту Приїзд міністра оборони США в Україну: у Пентагоні розкрили деталі візиту
На початку вересня під час візиту до Вашингтона президент Володимир Зеленський анонсував візит міністра оборони США до України.
Loading...
Load next