У Херсоні відновило роботу Почесне консульство Греції

У Херсоні відновило роботу Почесне консульство Греції

У Херсоні відновило роботу Почесне консульство Греції.

Про це повідомив голова Херсонської МВА Роман Мрочко.

Сьогодні разом з начальником Херсонської обласної військової адміністрації Олександром Прокудіним взяв участь у відкритті Почесного консульства Греції у Херсоні, в рамках якого відбулась церемонія освячення, - голова Херсонської МВА.

Нагадаємо, У Тернополі покінчив життя самогубством 43-річний чоловік: застрелився з батьківської рушниці

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський доручив скликати засідання РНБО після поїздки до адмінмежі з окупованим Кримом Зеленський доручив скликати засідання РНБО після поїздки до адмінмежі з окупованим Кримом
Президент України доручив секретареві РНБО Олексію Данілову найближчим часом скликати нове засідання Ради національної безпеки і оборони щодо безпекової ситуації на адмінмежі з окупованим Кримом та інших південних й східних областей.
Російські війська більше не мають повного контролю над Херсоном, — Пентагон (відео) Російські війська більше не мають повного контролю над Херсоном, — Пентагон (відео)
Раніше сьогодні росіяни заявляли, що повністю контролюють місто.
Зеленський побував на передовій ЗСУ, яка межує з окупованим Кримом Зеленський побував на передовій ЗСУ, яка межує з окупованим Кримом
Володимир Зеленський прибув з робочим візитом у Херсонську область, яка межує із територією окупованого Криму. Військові ЗСУ показали президенту свою систему укріплень та доповіли про обстановку.
Loading...
Load next