Зеленський доручив скликати засідання РНБО після поїздки до адмінмежі з окупованим Кримом

Зеленський доручив скликати засідання РНБО після поїздки до адмінмежі з окупованим Кримом
Президент України доручив секретареві РНБО Олексію Данілову найближчим часом скликати нове засідання Ради національної безпеки і оборони щодо безпекової ситуації на адмінмежі з окупованим Кримом та інших південних й східних областей.

Під час робочої поїздки на Херсонщину Володимир Зеленський провів також нараду щодо безпекової ситуації на адміністративній межі з окупованим Кримом, а також у Херсонській, Запорізькій, Одеській, Миколаївській та Донецькій областях. Внаслідок цього президент вирішив скликати нове засідання РНБО, повідомляє пресслужба Офісу Президента.

"За результатами наради Президент України доручив секретареві РНБО підготувати найближчим часом засідання Ради національної безпеки і оборони", - йдеться у відомстві.

Зокрема президент України висловив свої співчуття у зв’язку із загибеллю на Донбасі українського бійця внаслідок підриву військового автомобіля на вибуховому пристрої та побажав швидкого одужання пораненим бійцям.

Нагадаємо, що сьогодні Володимир Зеленський відвідав з робочим візитом Херсонську область, яка межує із територією окупованого Криму. Військові ЗСУ показали президенту свою систему укріплень та доповіли про обстановку. Також Зеленський деякий час приділив і спілкуванню з військовослужбовцями, які несуть службу у цьому регіоні.

 

Читайте також
Зеленський побував на передовій ЗСУ, яка межує з окупованим Кримом Зеленський побував на передовій ЗСУ, яка межує з окупованим Кримом
Володимир Зеленський прибув з робочим візитом у Херсонську область, яка межує із територією окупованого Криму. Військові ЗСУ показали президенту свою систему укріплень та доповіли про обстановку.
Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів
Санкції пропонується застосувати строком на 3 роки до 6 фізичних та 10 юридичних осіб, які поширювали продукцію та інформаційний контенту з виправданням збройної агресії РФ проти України.
"На жаль, я не встигаю": Разумков не приїде на виїзне засідання РНБО на Донбасі "На жаль, я не встигаю": Разумков не приїде на виїзне засідання РНБО на Донбасі
Засідання РНБО вперше проведуть не у Києві, а на Донбасі. Зокрема, цього разу спікер Верховної Ради Дмитро Разумков вже не вперше пропустить засідання, проте на це є поважна причина.
Loading...
Load next