Експрезидент Єврокомісії Юнкер заявив, що Україна не готова до членства в ЄС

Експрезидент Єврокомісії Юнкер заявив, що Україна не готова до членства в ЄС

Колишній очільник Єврокомісії Жан-Клод Юнкер заявив, що Україна наразі не готова стати членом Євросоюзу через корупцію. Країні потрібні масштабні реформи.

Про це повідомив Юнкер в інтерв'ю Augsburger Allgemeine.

Не варто давати фальшивих обіцянок людям в Україні, які й так удосталь страждають. Мене дуже обурюють деякі голоси в Європі, які кажуть українцям, що вони можуть стати членами негайно. Це не було б добре ні для ЄС, ні для України. Кожен, хто мав хоч якесь відношення до України, знає, що це корумпована країна на всіх рівнях суспільства. Попри зусилля, вона не має права приєднатися і потребує масштабних внутрішніх реформ, - заявив він.

За словами ексочільника Єврокомісії, європейська перспектива для України "має зберігатися, але не мусить бути скомпрометованою".

Нагадаємо, Нардепи вимагають розглянути питання заборони Московського патріархату

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Макрон заявив, що Захід ніколи не допустить нових військових операцій в Україні Макрон заявив, що Захід ніколи не допустить нових військових операцій в Україні
Сполучені Штати Америки та країни Європейського Союзу повинні дати зрозуміти Росії, що вони ніколи більше не допустять ще однієї військової операції на території України.
Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО
"Європейська народна партія" вимагає термінового зібрання в Європарламенті для обговорення ескалації російської агресії на кордоні з Україною.
Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну
У понеділок, 19 квітня, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах.
Loading...
Load next