ЄС готовий до подальших санкцій проти рф та планує фонд солідарності з Україною - журналіст

ЄС готовий до подальших санкцій проти рф та планує фонд солідарності з Україною - журналіст

Європейський Союз планує заявити, що готовий до подальших санкцій проти рф та білорусі та планує стоврити Трастовий фонд солідарності з Україною. Такий проект підсумкового комюніке Ради ЄС, яка має зібратися цього тижня. Оприлюднив журналіст Радіо Свобода Рікард Йозвяк у Twitter.

В останньому проекті висновків Ради ЄС зазначено, що ЄС "залишається готовим до швидкого введення подальших скоординованих санкцій" проти росії та білорусі. Він також "погоджується створити Трастовий фонд солідарності з Україною та закликає розпочати підготовку без зволікання" - повідомив Йозвяк.

Нагадаємо, що Медведчука шукають у багатьох містах. Немає даних, що він перетнув кордон – Венедіктова.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Глава Європарламенту закликав посилити санкції проти Росії Глава Європарламенту закликав посилити санкції проти Росії
Голова Європейського парламенту Девід Сассолі закликав посилити санкції проти Росії. У ЄС з Російською Федерацією зараз "дуже напружені" відносини.
Лідери ЄС заявили, що білорусь разом із росією несе повну відповідальність за агресивну війну проти України Лідери ЄС заявили, що білорусь разом із росією несе повну відповідальність за агресивну війну проти України
З території Білорусі систематично завдають ракетних ударів по військових та цивільних об'єктах в Україні.
Пакет санкцій від ЄС завдасть непоправної шкоди російській економіці, - Кулеба Пакет санкцій від ЄС завдасть непоправної шкоди російській економіці, - Кулеба
Водночас Україна готова до будь-якого розвитку подій.
Loading...
Load next