Китай не братиме участі у саміті щодо миру в Україні

Китай не братиме участі у саміті щодо миру в Україні

Китай не братиме участі у зустрічі радників з національної безпеки щодо обговорення української Формули миру.

Україна має намір провести саміт на Мальті. Участь Пекіна в ньому має вирішальне значення, оскільки є однією з небагатьох країн, що мають певний вплив на російського диктатора володимира путіна, пише Bloomberg.

Відсутність Пекіна стане розчаруванням для президента України Володимира Зеленського, який намагається заручитися міжнародною підтримкою свого проєкту міцного і справедливого світу, - ідеться в матеріалі.

До списку учасників зустрічі входять країни "Великої сімки", Катар, Південна Африка, Індія і Туреччина. Очікується, що деякі країни, такі як Бразилія і Чилі, візьмуть участь у конференції в режимі онлайн.

Нагадаємо, Google показуватиме "історію зображення", щоб допомоги у виявленні фейків

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Джо Байден візьме участь у саміті "Бухарестської дев'ятки", де обговорять ситуацію в Україні Джо Байден візьме участь у саміті "Бухарестської дев'ятки", де обговорять ситуацію в Україні
Президент Сполучених Штатів Джо Байден та держсекретар Ентоні Блінкен у понеділок, 10 травня, візьмуть участь у саміті "Бухарестської дев'ятки" на рівні глав держав.
Під час візиту Зеленського до Польщі стало відомо коли обговорюватимуть вступ України в НАТО Під час візиту Зеленського до Польщі стало відомо коли обговорюватимуть вступ України в НАТО
Президент Володимир Зеленський під час сьогоднішнього візиту повідомив, що Польща підтримує вступ України до Євросоюзу і НАТО, а також суверенітет і територіальну цілісність України.
Loading...
Load next