Дубінському вручено протокол про корупцію

Дубінському вручено протокол про корупцію

За матеріалами ДБР працівники Нацагентства з питань запобігання корупції вручили народному депутату України Олександру Дубінському протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.

Про це повідомляє Державного бюро розслідувань.

Відомо, що у серпні та жовтні 2023 року народний обранець, реалізуючи свої повноваження, звернувся до Міністерства охорони здоров’я України та до ДБР з депутатськими зверненнями, у яких порушувались питання, які становлять його приватний інтерес.

У своїх зверненнях Дубінський цікавився розглядом питання щодо видачі йому дозволу на виїзд за кордон, що є предметом кримінальної справи, де депутат виступає фігурантом.

Також він намагався тиснути на слідство, вимагаючи здійснювати перевірки керівництва правоохоронних органів, які розслідують кримінальні провадження, де депутат виступає як підозрюваний. Отримані від Державного бюро розслідувань докази стали достатніми для складання НАЗК протоколу про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.

Там наголосили, що своїми діями народний депутат порушив вимоги Закону України "Про запобігання корупції", а саме - не вчиняти та не приймати рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Нагадаємо, У Німеччині ухвалили рішення про більш жорстку міграційну політику

Софія Ратинська – pravdatutnews.com

Читайте також
Проти закарпатських митників, які пропустили Суркісів через кордон без перевірки, відкрили справу Проти закарпатських митників, які пропустили Суркісів через кордон без перевірки, відкрили справу
Державне бюро розслідувань порушило кримінальне провадження щодо інспекторів митного пункту «Вилок» Закарпатської митниці, які пропустили через кордон автівки бізнесменів Григорія та Ігоря Суркісів без перевірки.
На літак одразу після підозри ДБР: Порошенко покинув Україну (фото, відео) На літак одразу після підозри ДБР: Порошенко покинув Україну (фото, відео)
17 грудня працівники ДБР поблизу Верховної Ради намагалися вручити повістку про виклик народному депутату України Петру Порошенку.
Loading...
Load next