ДБР завершило розслідування поїздки Дубінського за кордон (ВІДЕО)

ДБР завершило розслідування поїздки Дубінського за кордон (ВІДЕО)

Працівники ДБР завершили досудове розслідування щодо народного депутата Олександра Дубінського, який підозрюється у службовому підробленні для виїзду за кордон.

Про це повідомляє ДБР.

Влітку 2023 року Дубінський виїхав за кордон, пояснивши, що причиною цьому стала нібито онкологія батька і його супровід до однієї з країн. Державне бюро розслідувань спільно з СБУ встановили, що депутат вніс неправдиві відомості до офіційних документів на виїзд.

У зверненні щодо дозволу на виїзд він вказав підставу — супроводження батька на лікування, однак насправді поїхав на відпочинок. До того ж, депутат і батько виїхали за кордон окремо, а батько взагалі повернувся до України набагато раніше, ніж народний обранець, - йдеться у повідомленні.

ДБР отримало інформацію, що під час перебування за кордоном народний депутат встигнув двічі відвідати Італію, Хорватію та Іспанію. Зокрема в Іспанії підозрюваний зупинявся у двох готелях у Барселоні та в передмісті.

Після ознайомлення з матеріалами кримінального провадження за ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України підозрюваним справа буде направлена до суду.

Процесуальне керівництво здійснює Офіс генерального прокурора. 3 серпня в Офісі генпрокурора поінформували про проведення обшуків у народного депутата за обставинами підробки документів для виїзду за кордон.

Нагадаємо, За підтримки Німеччини в Україні відкриють центри передових досліджень

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Бог його знає, що шукали", - Тупицький прокоментував обшуки ДБР і розповів, що вилучили слідчі "Бог його знає, що шукали", - Тупицький прокоментував обшуки ДБР і розповів, що вилучили слідчі
Олександр Тупицький розповів, як слідчі ДБР проводили сьогодні на вулиці Драгоманова в Києві обшуки за місцем його проживання і що їм вдалося вилучити.
ДБР проводить обшуки у київському офісі "Укрзалізниці" ДБР проводить обшуки у київському офісі "Укрзалізниці"
Державне бюро розслідувань влаштувало обшуки у київському офісі "Укрзалізниці".
Loading...
Load next