У ЄС планують створити посаду єврокомісара з питань оборони

У ЄС планують створити посаду єврокомісара з питань оборони

Очільниця оборонного відомства Нідерландів Кайса Оллонгрен вважає за необхідне заснувати окрему посаду європейського комісара з питань оборони.

Про це повідомляє BNR.

Я думаю, що має бути окремий єврокомісар з питань оборони, ‒ сказала Оллонгрен.

За її словами, він міг би повністю присвячувати свою діяльність виключно питанням оборони, і для наступної Європейської комісії було б гарною ідеєю поставити це питання на порядок денний.Новий комісар, на думку міністра оборони Нідерландів, має прагнути до збільшення виробництва озброєнь в рамках Євросоюзу, а також гарантувати запровадження загальних стандартів для сприяння згуртованості між країнами-членами.

Було б добре, якби хтось витрачав на це 100% свого часу. Зокрема й тому, що росіяни зараз перейшли на військову економіку, ‒ сказала вона.

Нагадаємо, У Литві почнуть обмін посвідок на проживання для українських біженців

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Макрон заявив, що Захід ніколи не допустить нових військових операцій в Україні Макрон заявив, що Захід ніколи не допустить нових військових операцій в Україні
Сполучені Штати Америки та країни Європейського Союзу повинні дати зрозуміти Росії, що вони ніколи більше не допустять ще однієї військової операції на території України.
Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО
"Європейська народна партія" вимагає термінового зібрання в Європарламенті для обговорення ескалації російської агресії на кордоні з Україною.
Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну
У понеділок, 19 квітня, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах.
Loading...
Load next