ВАКС заочно арештував нардепа Дубневича

ВАКС заочно арештував нардепа Дубневича

Вищий антикорупцйний суд (ВАКС) заочно обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою чинному народному депутату України Ярославу Дубневичу, підозрюваному в розкраданні газу на 2,1 млрд гривень.

Про це повідомляє пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП).

Суд задовольнив клопотання детективів НАБУ, погоджене прокурором САП, та обрав указаному підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Після затримання підозрюваного та доставки до місця проведення досудового розслідування слідчий суддя вирішить питання про застосування цього запобіжного заходу.

Нагадаємо, 8 років тюрми отримали двоє коригувальників, які наводили російські ракети на Краматорськ та околиці Бахмута

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
ЦВК визнала Вірастюка обраним народним депутатом ЦВК визнала Вірастюка обраним народним депутатом
Центральна виборча комісія визнала Василя Вірастюка народним депутатом на довиборах на Івано-Франківщині. Відповідний протокол затвердили сьогодні, 19 травня.
Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука
Президент Росії, Володимир Путін відреагував на запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт свого кума та депутата Верховної Ради України Віктора Медведчука.
Не посадили за держзраду: суд відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт Не посадили за держзраду: суд відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт
Печерський районний суд Києва ухвалив рішення відправити під цілодобовий домашній арешт кума Путіна та депутата від фракції "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука до 9 липня.
Loading...
Load next