Називав коронавірус "вигадкою": депутат Камельчук став спікером з питань COVID-паспортів у ПАРЄ

Називав коронавірус "вигадкою": депутат Камельчук став спікером з питань COVID-паспортів у ПАРЄ
Ще минулого року у грудні "слуга народу" з Львівщини, Юрій Камельчук став відомим завдяки своїй заяві, що COVID-19 є "вигаданою хворобою".

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Юрій Камельчук став спікером у Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) від України з питань COVID-19 та COVID-паспортів. Про це повідомив сам Камельчук на своїй сторінці у Facebook.

Народний депутат зазначив, що темою його виступу у ПАРЄ будуть COVID passes and certificates, тобто COVID-перепустки та сертифікати.

Варто зберегти баланс між потребами стримування загроз пандемії, правами людини та можливостями бізнесу, особливо відпочинкового, що актуально особливо влітку, - зазначив Камельчук.

Зокрема, зауважимо, що літня сесія ПАРЄ розпочалася у Страсбурзі 21 червня. Дебати про COVID-сертифікати заплановано на 22 червня.

Нагадаємо, що раніше "слуга народу" Юрій Камельчук називав COVID вигадкою, а пандемію — "змовою корпорацій". Зокрема у грудні 2020 року Камельчук заявив, що не довіряє "жодній вакцині у світі, особливо проти вигаданої хвороби COVID-19". В той час нардеп також переконував, що "йдеться про всесвітній рівень маніпулювання цифрами й статистикою".

Читайте також
Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду
Центральна виборча комісія оскаржила рішення Верховного Суду щодо встановлення результатів виборів в одномандатному виборчому окрузі № 87 Івано-Франківської області. Оскільки Верховний Суд скасував протокол ЦВК про визнання Василя Вірастюка обраним депутатом.
Депутатка від "Слуги народу" прийшла до Верховної Ради із сумкою Dior за 62 тисячі (відео) Депутатка від "Слуги народу" прийшла до Верховної Ради із сумкою Dior за 62 тисячі (відео)
Народна депутатка України від фракції "Слуга народу", Елла Рєпіна з`явилася у Верховній Раді з сумкою від французького дому моди Dior. Вартість такої моделі аксесуару становить $2,285 тисячі - 62 152 тисячі гривень.
Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео) Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео)
Не вперше "слуги народу" думають над виключенням скандального Миколи Тищенка з фракції через його витівки у парламенті та поза його межами. Так, наприкінці квітня цього року його ледь не виключили з партії через масштабну вечірку, яку він влаштував на честь дня народження своєї дружини, яка відбулась з порушеннями норм карантину.
Loading...
Load next