Віцепрезидент Єврокомісії Юрова прибула до Києва

Віцепрезидент Єврокомісії Юрова прибула до Києва

Віцепрезидент Європейської комісії Вера Юрова прибула до української столиці.

Про це вона повідомила у соцмережі.

Я рада, що змогла приїхати до Києва. З нашими українськими друзями обговорюватиму їхні ініціативи з питань розширення, особливо у сфері боротьби з корупцією. Ми будемо підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно, і так довго, скільки буде потрібно, - написала вона.

Нагадаємо, За останні шість тижнів росія зазнала найбільших втрат з початку війни - розвідка Британії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україні слід бути готовою до ескалації з боку РФ – Клімкін Україні слід бути готовою до ескалації з боку РФ – Клімкін
Ексміністр закордонних справ Павло Клімкін вважає, що загрози масованого вторгнення «завтра чи післязавтра» Росії в Україну наразі немає, але нам слід готуватися до ескалації та підняття Путіним ставок у його геополітичній грі.
Пентагон стежить за ситуацією на кордоні РФ та України - речник Пентагон стежить за ситуацією на кордоні РФ та України - речник
Пентагон уважно стежить за ситуацією на тлі повідомлень про нове скупчення російських військ на кордоні з Україною.
Росія знову стягує війська до кордонів України: Європа та США занепокоєні - The Washington Post Росія знову стягує війська до кордонів України: Європа та США занепокоєні - The Washington Post
Поновлення нагромадження російських військ біля кордону з Україною викликало занепокоєння серед деяких чиновників у Сполучених Штатах та Європі, які відстежують, на їхню думку, нерегулярні переміщення техніки та персоналу на західному фланзі Росії.
Loading...
Load next