"Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія

"Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія
Раніше глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Україна серйозно ставиться до доступної інформації про можливий держпереворот.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що за підготовкою державного перевороту стоїть Росія. Держпереворот, за його словами, готувався з метою повалення прозахідного уряду в Україні. Про це він розповів в інтерв'ю Reuters. 

Шмигаль повідомив, що Україна має секретні дані, які підтверджують це.

У нас є секретні дані, які свідчать про особливі наміри (розпалити переворот, - ред.)», - сказав Шмигаль. Відповідаючи на запитання, чи стоїть за цим російська держава, він сказав: «Безумовно».

Прем'єр-міністр також заявив, що нарощування російських військ на кордоні з Україною спрямоване на те, щоб зламати український імпульс до вступу до Європейського Союзу.

Вони щось готують, - сказав Шмигаль про Росію, але деталі не захотів озвучувати.

Він зазначив, що українській розвідці вдалося виявити діяльність "зовнішніх сил", які намагаються вплинути на політичну опозицію всередині країни, щоб розпалити народне повстання та переворот.

В українському суспільстві немає революційних настроїв. Ми розуміємо, що був вплив ззовні, щоб посилити протести у Києві, зробити їх сильнішими. Наша секретна служба проводить спеціальне розслідування, - підсумував Шмигаль.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі
Бутусов вважає, що його запросили на пресмарафон заради дискредитації
"Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського "Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського
26 листопада відбулася суперечка між журналістом і президентом України Володимиром Зеленським під час пресмарафону.
Loading...
Load next