В Азербайджані оголосили позачергові вибори президента

В Азербайджані оголосили позачергові вибори президента

Президент Азербайджану Ільхам Алієв призначив на 7 лютого 2024 позачергові президентські вибори.

Про це повідомляють на сайті президента країни.

Зокрема, Центральній виборчій комісії доручено забезпечити проведення виборів, відповідно до вимог законодавства.

Доручаю Центральній виборчій комісії Азербайджанської Республіки забезпечити призначення позачергових виборів Президента Азербайджанської Республіки на 7 лютого 2024 року та проведення їх у порядку, встановленому Виборчим кодексом Азербайджанської Республіки, – сказано у заяві.

Востаннє вибори президента Азербайджану проводили 11 квітня 2018 року, замість 17 жовтня. Вони також були позачерговими. Перемогу на виборах здобув Алієв з 86,53% голосів. Він керує Азербайджаном з 2003 року.

Нагадаємо, До Польщі привезли на ремонт з України чергову групу танків Leopard

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Сергій Притула пропонує спростувати голосування для заробітчан (відео) Сергій Притула пропонує спростувати голосування для заробітчан (відео)
"Українські заробітчани - це інвестор номер 1 в економіку України, вони мають повне право впливати на стан справ у державі", - заявив Притула.
Прокуратура Нью-Йорка розслідує ймовірне втручання України у президентські вибори в США Прокуратура Нью-Йорка розслідує ймовірне втручання України у президентські вибори в США
Американські прокурори розслідуються можливе втручання колишніх або ж нинішніх українських чиновників у президентські вибори, які відбулись у Сполучених Штатах у 2020 році.
Loading...
Load next