Ердоган та Орбан домовилися посилити співпрацю Туреччини та Угорщини

Ердоган та Орбан домовилися посилити співпрацю Туреччини та Угорщини

Туреччина та Угорщина підписали декларацію про перехід відносин між двома країнами з рівня стратегічного партнерства на рівень розширеного стратегічного партнерства.

Про це повідомляє директорат з комунікацій адміністрації президента Туреччини.

Завдяки спільній політичній декларації, яку ми підписали з Орбаном, ми перевели наші відносини з рівня стратегічного партнерства на рівень розширеного стратегічного партнерства. Це також свідчить про наше бачення майбутнього, - заявив президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган на пресконференції під час візиту в Будапешт.

Що передбачає рівень розширеного стратегічного партнерства не зазначається. Президент Ердоган повідомив, що у ході двосторонньої зустрічі з прем'єром Орбаном йшлося про двосторонні відносини, відносини Туреччини з Європейським Союзом, події в Україні та Газі.

У двосторонній торгівлі було домовлено обсягу товарообігу 6 млрд доларів.

Нагадаємо, Ексофіцер ГРУ приїхав у Нідерланди й хоче дати свідчення МКС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Лише одна сусідка: в ОП назвали країни, які є найбільш дружні до України Лише одна сусідка: в ОП назвали країни, які є найбільш дружні до України
В Офісі президента повідомили про те, з якими Україна наразі має найбільш дружні відносини та від яких отримує підтримку.
Назріває черговий скандал: секретарка Зеленського ніяк не оформлена в Офісі президента і отримує зарплату у студії "Квартал 95" Назріває черговий скандал: секретарка Зеленського ніяк не оформлена в Офісі президента і отримує зарплату у студії "Квартал 95"
Журналісти звертають увагу на той факт, що у відкритому доступі нема декларації Левченко.
Loading...
Load next