Розгляд законопроєкту про мобілізацію планується на завтра

Розгляд законопроєкту про мобілізацію планується на завтра

Верховна Рада планує розглянути законопроєкт про мобілізацію у першому читанні в четвер, 11 січня.

Про це оголосив з трибуни парламенту керівник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

Лідер коаліції Давид Арахамія з трибуни парламенту тільки що оголосив, що завтра буде перше читання по законопроєкту по мобілізації. Як і писав - перше читання з пропозиціями Комітету, - зазначив Железняк.

Нагадаємо, Зеленський прибув з візитом у Вільнюс

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Верховна Рада ухвалила зміни до Земельного кодексу Верховна Рада ухвалила зміни до Земельного кодексу
Сьогодні, 28 квітня, Верховна Рада прийняла закон України №2194 про внесення змін до Земельного кодексу України та низки законодавчих актів для удосконалення системи управління та дерегуляції земельні відносини.
Рада не прийняла законопроєкт щодо використання поліцією електрошокерів Рада не прийняла законопроєкт щодо використання поліцією електрошокерів
Верховна Рада відхилила зміни у законопроєкті який суттєво розширював сферу застосування поліцейськими електрошокерів. Цим самим народні депутати не підтримали законопроєкт №4375.
Зеленський планує ввести кримінальну відповідальність за контрабанду алкоголю і сигарет Зеленський планує ввести кримінальну відповідальність за контрабанду алкоголю і сигарет
Зеленський вніс до парламенту законопроект про введення кримінальної відповідальності за контрабанду різноманітних товарів, у тому числі й підакцизних.
Loading...
Load next