Пріоритетом України у 2024 році є "скинути Росію з неба" – Кулеба

Пріоритетом України у 2024 році є "скинути Росію з неба" – Кулеба

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що пріоритетом України на 2024 рік є встановлення контролю над своїм небом. 

Про це повідомляє The Guardian.

У 2024 році, звичайно, пріоритетом є скинути Росію з неба. Тому що той, хто контролює небо, визначить, коли і як закінчиться війна, — сказав Кулеба під час виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

Він додав, що Україна перемогла Росію на суші у 2022 році, в морі у 2023 році й “повністю зосереджена на тому, щоб перемогти її у повітрі у 2024”.

Нагадаємо, На Харківщині з моменту деокупації слідчі Нацполіції виявили 28 катівень

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну
У понеділок, 19 квітня, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах.
Кулеба заявив, що РФ відвела від кордону з Україною лише 12 тисяч військових із ста тисяч Кулеба заявив, що РФ відвела від кордону з Україною лише 12 тисяч військових із ста тисяч
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що про реальне відведення російських військ від кордону не може йтись, оскільки зі 100 тисяч бойовиків наразі відвели лише 12.
Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії
Кулеба розповів Боррелю про безпекову ситуацію на Донбасі, в Криму та вздовж українських кордонів.
Loading...
Load next