Білий дім розкритикував законопроєкт про підтримку Ізраїлю без допомоги Україні

Білий дім розкритикував законопроєкт про підтримку Ізраїлю без допомоги Україні

В адміністрації президента США заявили, що не підтримують законопроєкт про підтримку Ізраїлю без допомоги Україні, голосування якого в Палаті представників анонсував її спікер від республіканців Майк Джонсон.

Про це йдеться в заяві речниці Білого дому Карін Жан-П'єр.

За словами представниці адміністрації президента США, саме тоді, коли законодавчий текст у Сенаті вже майже готовий, республіканці в Палаті представників "вдаються до свого останнього цинічного політичного маневру".

Безпека Ізраїлю має бути святинею, а не політичною грою. Ми рішуче виступаємо проти цього виверту, який нічого не робить для захисту кордону (з Мексикою), нічого не робить, щоб допомогти народу України захистити себе від агресії Путіна, і відмовляє в гуманітарній допомозі палестинському цивільному населенню, – зазначила Жан-П'єр.

Натомість, республіканці в Палаті представників мають працювати над цими нагальними питаннями національної безпеки у двопартійному форматі, як це роблять адміністрація президента США та Сенат.

Нагадаємо, Україна і Франція наблизилися до двосторонньої угоди про гарантії безпеки – ОП

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі
Сенатори США закликають Байдена бути чітким і сильним у розмові з Путіним.
Байден різко відповів на вимоги Росії: не приймаю нічиїх "червоних ліній" Байден різко відповів на вимоги Росії: не приймаю нічиїх "червоних ліній"
Володимир Путін, коментуючи інформацію про підготовку Росії до повномасштабного наступу на Україну, сказав, що "червоною лінією" для Росії буде створення загроз для її безпеки, посилаючись на військові навчання НАТО й України в Чорному морі.
Патрульні катери США наближаються до України:  корабель перетнув протоку Дарданелли Патрульні катери США наближаються до України:  корабель перетнув протоку Дарданелли
Як зазначається, американські катери Island були включені до складу ВМС України у листопаді 2019 року.
Loading...
Load next