Парламент Італії затвердив рішення уряду щодо військової допомоги Україні у 2024 році

Парламент Італії затвердив рішення уряду щодо військової допомоги Україні у 2024 році

Палата депутатів парламенту Італії схвалила рішення уряду щодо продовження військової допомоги Україні протягом 2024 року.

Про це повідомляє ANSA.

За відповідне рішення проголосували 218 з 400 членів нижньої палати парламенту. Зазначається, що таким чином Італія остаточно затвердила рішення уряду про продовження військової допомогу Києву до кінця 2024 року.

Після схвалення відповідного указу урядом у грудні міністр оборони Гвідо Крозетто заявив, що Італія "знову вирішила бути на боці свободи країн і поваги до міжнародного права з метою досягнення, відповідно до позиції союзників по НАТО і ЄС, справедливого і тривалого миру".

Як відомо, наприкінці січня Сенат парламенту Італії вже схвалив рішення уряду щодо продовження військової допомоги Україні протягом 2024 року.

Нагадаємо, Данія передасть Україні три тисячі слухових апаратів для військових, які втратили слух

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України
Сполучені Штати Америки надали фінансову допомогу для розвитку України, зокрема на розширення судової реформи та протидії агресії з боку Рос. Загальна сума американської допомоги становить 155 мільйонів доларів.
США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України
Сполучені Штати Америки стежитимуть за ситуацією поблизу українського кордону після заяви Росії про завершення військових навчань і відведення їхніх військ.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
Loading...
Load next