Сумська міськрада перейшла на дистанційний режим через загрозу збройної агресії РФ

Сумська міськрада перейшла на дистанційний режим через загрозу збройної агресії РФ

Сумська міськрада перейшла на дистанційний режим через загрозу збройної російської агресії.

Про це повідомили на інфопорталі Сумської міської ради.

Посадові особи та працівники Сумської міської ради виконуватимуть свої повноваження в дистанційному форматі, ‒ йдеться в повідомленні.

Відомо, що це відбулося згідно з розпорядженням секретаря Сумської міськради Артема Кобзаря. У документі вказується, що інші структури міськради повинні протягом робочого часу виконувати свої обов’язки в повному обсязі, у тому числі у звичайному режимі працює Сумський ЦНАП.

Нагадаємо, Рада ухвалила закон про демобілізацію строковиків

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися" Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися"
Перший президент України, Леонід Кравчук заявив, що відведення російських військ від українських кордонів і з території окупованого Криму не привід для України та світової громадськості розслаблятися.
Loading...
Load next