Трамп викликає Байдена на дебати

Трамп викликає Байдена на дебати

Найімовірніший кандидат в президенти США від республіканців Дональд Трамп викликав президента Джо Байдена на дебати після того, як відмовився брати участь у них проти конкурентів від своєї партії під час праймериз.

Про це повідомляє Bloomberg.

У дописі на своїй соцмережі Truth Social він зазначив, що для блага США важливо, щоб вони з Байденом обговорили питання, які є життєво важливими для Сполучених Штатів та американського народу.

Тому я закликаю до дебатів, будь-коли та будь-де! – наголосив Трамп.

Позапартійна комісія з президентських дебатів вже оголосила дати трьох дебатів у вересні та жовтні 2024 року, а також окремих дебатів для кандидатів у віцепрезиденти.

Я знаю, що Дональд Трамп жадає уваги та намагається розширити свою привабливість за межі бази MAGA (протрампівського крила серед республіканців. – Ред.), і це розмова, яку ми проведемо у відповідний час у цьому циклі, – сказав речник кампанії Байдена Майкл Тайлер у своїй заяві.

Якщо він так відчайдушно хоче побачити президента Байдена в прайм-тайм, йому не потрібно чекати! Він може приєднатися до десятків мільйонів американців, які завтра ввечері будуть дивитися (виступ президента США) про стан справ у державі, – додав він.

Нагадаємо, РФ зможе воювати з Україною ще щонайменше два роки - розвідка Литви

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next