Зеленський обговорив з Макроном результати конференції на підтримку України

Зеленський обговорив з Макроном результати конференції на підтримку України

Президенти України та Франції обговорили результати Міжнародної конференції на підтримку нашої країни, яка нещодавно відбулася в Парижі.

Про це повідомив Володимир Зеленський.

Провів тривалу і, як завжди, предметну телефонну розмову з президентом Франції Еммануелем Макроном. Обговорили поточну ситуацію на полі бою та результати Міжнародної конференції на підтримку України, яка нещодавно відбулася в Парижі, - заявив Зеленський.

Він подякував співрозмовникові за сильний оборонний пакет від 16 лютого, а також за особисте лідерство президента Франції в започаткуванні коаліції далекобійної зброї, нові ініціативи та всі заяви на підтримку України.

 Крім того, обмінялися думками про очікувані результати нашої майбутньої зустрічі в Україні найближчим часом, - додав Зеленський.

Нагадаємо, США готувалися до ядерного удару РФ по Україні — CNN

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На тлі загрози вторгнення РФ: Франція готова направити своїх військових до Румунії в рамках можливого розгортання НАТО На тлі загрози вторгнення РФ: Франція готова направити своїх військових до Румунії в рамках можливого розгортання НАТО
Росія стягує війська до українських кордонів із кінця жовтня 2021 року.
Після бесіди з Путіним: Макрон сьогодні проведе телефонну розмову із Зеленським (оновлено) Після бесіди з Путіним: Макрон сьогодні проведе телефонну розмову із Зеленським (оновлено)
Напередодні Зеленський говорив з президентом США Джо Байденом.
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
Loading...
Load next